Skip to content

Нашите Третмани

Третмани Убавината е наша движечка сила и мотивација. Не бидете претерано скромни, бидете негувани - бидете убави, со Vitality MediSpa!

Третмани за лице

Сонцето, кожните болести, стареењето, па дури и наследната генетика, можат да предизвикат нерегуларности кај кожата, како што се: брчки, лузни од акни, појава на пигментациски промени и појава на видливи крвни садови кои се наоѓаат под кожата. Токму со нашите третмани ќе ви помогнеме да се ослободите од сите овие појави. Види Повеќе

Третмани за тело

Дури и ако поминувате неколку часа во теретана и ја јадете хараната која “треба да се јаде”, тоа не е гаранција дека можете да постигнете совршеност, на секој дел телото. Токму поради ова, можете да ги користите нашите козметички третмани за тело, со чија помош ќе можете да ги обликуввате и оние делови од телото, што не сте можеле со редовен тренинг. Види Повеќе

Депилација

Депилацијата е еден од најраспространетите начини за отстранување на непосакуваните влакна од телото и повеќето клиенти ја претпочитуваат, затоа што има многу предности во споредба со другите методи. Најдоброто кај депилацијата е што влакненцата се извлекуваат од коренот и кожата останува мазна во текот на 2 до 6 седмици. Види Повеќе

Масажи

Масажата е сигурен пат до здравје и живот без стрес. Го подобрува вашиот сон, го забрзува метаболизмот и го подига расположението. Масажата не е само пријатен луксуз, таа лекува и благодарејки на специфичните физиолошки и психолошки промени пријатно делува на душата, телото и нервниот систем, го намалува нивото на лачење на стресни хормони во организмот. Види Повеќе